TOJ (Tid- Och Jobbrapportering)

Vart tar tiden vägen?

TOJ är ett webbaserat system för tidrapportering som snabbt och enkelt ger svar på vart timmarna tar vägen. God kontroll på upparbetade timmar och kostnader är en av grundförutsättningarna för en effektiv projektdrift.

Med ett webbaserat system för tidrapportering försvinner i princip all administration kring tidrapporteringen, projektuppföljningen förenklas och risken för fel minimeras. TOJ:s rapporter gör att du enkelt kan visualisera informationen för uppföljning och styrning av projekt och linjeverksamhet. Självklart bygger TOJ på standardkomponenter från Microsoft vilket medför att TOJ är väldigt lättanvänt och mycket enkelt att koppla ihop med andra system som exempelvis SPCS, Accapta, Navision, Jeeves, Hogia, Movex, osv.

TOJ spar tid och pengar

Syftet med TOJ är att ni skall spara både tid och pengar då ni får en enklare tidrapportering och bättre kontroll på projektuppföljningen. Ditt företag abonnerar på systemet till en månadskostnad från endast 39 kr/användare (minst 5 användare). inkl. uppgraderingar och support. TOJ är helt fritt från initial- och installationskostnader.

Testa fritt helt utan kostnad

För mer information besök www.tojsystem.se.

 

Bild på tidkortet

Klicka på bilden så förstoras den.

TOJ - Tid- Och Jobbrapportering

Tips!

Aktuella erbjudanden
Anpassad kurs
Lägg till sidan i dina favoriter
Bli effektivare gratis tips